Tinerii din Reşiţa nu au rămas indiferenţi în faţa apelului lansat de organizatorii festivalului Custom Reşiţa în colaborare cu Spitalul Judeţean. Astăzi, în prima zi a campaniei, 5 persoane au donat sânge pentru a ajuta bolnavii internaţi dar şi pentru a primi 50% reducere la cumpărarea abonamentelor pentru acest festival, ne-a declarat medicul Rodica Neaga.

Astfel, abonamentul care costă 250 lei va fi doar 125 lei. Cei interesaţi să facă în continuare o faptă bună şi să primească un abonament redus sunt aşteptaţi de luni până vineri la centrul de transfuzii din municipiu între orele 8.00-13.00.

Sângele donat poate salva vieți!

Despre noua colaborare, Spitalul Județean Reșița, prin Waldemar Murgu, Managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița, spune: „Împreună cu personalul Centrului de Transfuzie Sanguină Reșița, am demarat o campanie în vederea atragerii donatorilor de sânge. În această acțiune, Spitalul Județean de Urgență Reșița beneficiază și de sprijinul  Primăriei Municipiului Reșița, care a înțeles să se implice, oferind la vânzare 100 de bilete la Festivalul CUSTOM Reșița, la jumătate de preț, persoanelor care vor dona sânge pentru pacienții spitalului. Mulțumesc, pe această cale, atât Primăriei Reșița, cât și potențialilor donatori, care, înainte de toate, sper să realizeze că prin gestul lor pot salva o viață!”

Cele trei zile de festival, 5-7 iulie, adună pe scenă unii dintre cei mai renumiți artiști internaționali din lumea pop-rock-ului, precum John Newman, The Rasmus, Uriah Heep, U.D.O, Doro, Massive Wagons, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra. Mai mult, în Poiana Golului cântă și trupe românești și din Republica Moldova consacrate, dar și abia înființate: Alternosfera, Altar, Dimitri’s Bats, Melting Dice, Alex Calancea & Lupii, Adam’s Nest, Rockabella, Baby Elvis, Multiverse, The Road Band feat. Dean Bowman, Camera 101, byron, Celelalte Cuvinte și Gândul Mâței.

Custom Reșița va fi o revelație într-un spațiu care va aduce aproape comunități, oameni diferiți, multă muzică și ateliere pentru copii și adulți care vor să scape pentru un weekend de problemele zilnice. Va fi mai mult decât un eveniment – va fi o stare de spirit în care vechiul și noul se vor îmbina armonios, demonstrând că faliile între generații nu trebuie să existe” – transmit și organizatorii festivalului.