CEZ nu a uitat de eroii care au intervenit pentru siguranţa populaţiei

isu semenic pompieri (2)Grupul CEZ în România contribuie la dotarea Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă.  Dolj, Gorj, Argeş, Vâlcea, Olt, Teleorman, Mehedinţi şi Caraş-Severin, judeţe care au fost în ultimul timp afectate mai mult de inundaţii au primit  echipamente extrem de necesare, pompe, motopompe pentru scoaterea apei, motopompe submersibile în apă murdară, echipamente de comunicaţii.
De asemnea, grupul CEZ în România s-a implicat în stabilizarea situaţiei din comunităţile afectate de inundaţii şi viituri de la sfârşitul lunii iulie. Sprijinul a constat în expertiză şi sprijin pentru alimentarea cu energie în regim de urgenţă a tuturor locuinţelor afectate, inclusiv racordarea locuinţelor modulare din patru judeţe create la iniţiativa autorităţilor locale pentru persoanele sinistrate, suportarea de companie a tuturor costurilor aferente racordărilor de locuinţe noi, donarea a 17 tone de apă îmbuteliată şi intervenţia personalului specializat în securizarea electrică a locurilor de consum pentru prevenirea accidentelor şi a pericolului de electrocutare.
Grupul CEZ în România şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă au încheiat un parteneriat strategic în baza căruia Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea sunt dotate cu materiale şi echipamente performanţe în valoare de 80.000 de euro care facilitează intervenţia rapidă în situaţii de urgenţă sprijinul CEZ. Dotările au fost livrate la sediile ISU din fiecare judeţ şi sunt deja folosite în beneficiul comunităţii.
Natura e un adversar dificil şi imprevizibil atunci când vine vorba de astfel de dezastre. E greu să luptăm singuri împotriva lor, de aceea solidaritatea şi implicarea sunt obligatorii dacă vrem să reuşim. Suntem mândri să putem face parte din echipa celor care aduc speranţa în sufletele celor afectaţi de inundaţii, alături de eroi precum angajaţii ISU iar pentru asta am pus în joc oamenii, expertiză şi fondurile necesare. Dincolo de filosofia noastră de a fi un partener de încredere al comunităţii locale, sunt convins că prietenul la nevoie se cunoaşte, a declarat Martin Zmelik, manager de ţară şi preşedinte al directoratului CEZ în România.

Cele mai citite

Related Articles