Centrul de Transfuzii Sanguine din Reşiţa a intrat pe platforma Bloodochallenge

Centrul de Transfuzii Sanguine din Caraş-Severin a intrat pe platforma Bloodochallenge. De la începutul acestei luni, carnetul digital vine în sprijinul tuturor cărăşenilor. Aceştia vor avea şi o serie de beneficii pentru că fiecare donare va aduce puncte donatorului, ne-a declarat directorul Centrului de Transfuzii Sanguine, Simona Anderca:

“De la începutul acestei luni am instalat și noi aplicația platforma Bloodochallenge este de fapt o platformă în care donatorii se pot programa în funcție de oră. astfel încât dacă vin la noi la donare nu mai stau să aștepte sunt luați cu prioritate în cazul în care este aglomerație. Aplicația trebuie descărcată de fiecare donator, aplicația este atât pentru Android cât și pentru IOS se descarcă se face un cont pe telefon, donatorul se poate programa dacă nu se programează se poate veni și fără programare și trebuie să își înregistreze donarea bineînțeles dacă dorește.

Cum se înregistrează donarea? Se scanează acea etichetă pe care o primește la fiecare donare care vine lipită pe pungă este de fapt codul unic de identificare a donatorului cu un cod de bare și pe eșantioane. Prin scanarea acelui cod de bare el și-a înregistrat donarea pe măsură ce adună mai multe donări, acumulează niște puncte care în funcție de campaniile pe care Bloodochallenge le va face și le va obține cu diferiți colaboratori poate să beneficieze de diferite reduceri”.

Aplicaţia este gratuită şi este disponibilă pe sistemele de operare Android şi IOS.

Cele mai citite

Related Articles