donare sange jandarmi (4)

Centrul de Transfuzii Sanguine din municipiul Reşiţa nu mai poate efectua colecte mobile. S-a ajuns în această situaţie deoarece medicul care îi ţinea locul managerului Rodica Neaga, a renunţat pentru moment să mai colaboreze cu această instituţie din cauza unor probleme personale. Din acest motiv, centrul este la un pas de a se confrunta cu o nouă criză de sânge. Astfel medicul Rodica Neaga roagă cetăţenii să vină într-un număr cât mai mare să facă o faptă bună deoarece în spitalele din Caraş-Severin sunt foarte multe cazuri care au nevoie de sânge.

Postul de medic de laborator pentru Centrul de Transfuzii Sanguine a fost scos la concurs pentru a doua oară şi la începutul acestei luni dar nici de această dată nu s-a prezentat nimeni, a declarat directorul Rodica Neaga. Lipsa personalului a devenit o reală problemă pentru această instituţie. Din această cauză, centrul a cerut ajutorul Colegiului Medicilor din Caraş-Severin. Coordonatorul unităţii medicale este dispusă să încheie un contract de colaboarea chiar şi cu medicii ieşiţi la pensie. Începând de luna viitoare postul va fi republicat în revista Viaţa Medicală, dacă nici atunci nu va fi ocupat acesta riscă să fie blocat de Ministerul Sănătăţii.

Daiana Roşca

1 COMENTARIU

  1. Luna aceasta am fost la centru si medicii de acolo au considerat ca nu pot dona pt ca ami curgea puţin nasul nu sunt racit dar lucrez la frig in abator multe ore si corpul nu mai este obisnuit cu caldura schimbarea de temperatura.la o alta tentativa de a dona aveam pulsul un pic mai mic de fapt nu bausem cafea de dimineatza si eram linistit a trebuit sa beau 2 cafele tari ca sa pot dona dar ce e ciudat ca toate astea se intampla de cand nu mai este fosta sefa noua conducere e foarte ciudata iar fetele de acolo niste puturoase incredibile care cauta motive sa nu depuna vreun fel de efort donez de 11 ani si nu am avut nici un fel de problema doar de cand e noua conducere.banii nu ma motiveaza sa donez o fac pt sanatatea mea si pt a salva alte persoane.

Comments are closed.