[AUDIO] Centru de zi şi afterschool la Anina

centru-de-afaceri-Anina

15 copii din familii cu posibilităţi limitate din Anina vor beneficia de astăzi de facilităţile unui Centru de zi în sistem Afterschool, a declarat inspectorul social şi pentru activităţile cu tineretul din cadrul Episcopiei Caransebeşului, părintele Mihai Ciucur. Locaţia va fi inaugurată la ora 12.30 în clădirea Centrului de Afaceri din localitate, în prezenţa reprezentanţilor Primăriei şi Consiliului Local Anina şi a preoţilor Bisericii ortodoxe “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din localitate.

Proiectul socio-educaţional, realizat de Episcopia Caransebeşului în parteneriat cu autorităţile locale din oraşul Anina, prevede ca minorii să servească o masă caldă pe zi şi să-şi rezolve temele, coordonaţi de voluntarii centrului. Astfel de centre mai funcţionează la nivelul judeţului Caraş-Severin la Bocşa, Caransebeş, Oraviţa şi Moldova Nouă, a mai spus părintele Mihai Ciucur:

2 COMENTARII

  1. Daca te uitai in DEX aflai ca nu exista nici cuvantul „protopopial” pe care tu il folosesti.
    Problema e ca Biserica se implica in viata comunitatii si acest lucru deranjeaza pe unii…
    Daca faci nu e bine, iar daca nu faci, „postaci” ca tine se inteaba de ce Biserica nu face…

  2. Am cautat in DEX si nu am gasit cuvintul „Afterschool”; ce inseamna ? Este un nou cuvint pe care in folosesc cei de la Episcopia Caransebesului in vocablarul protopopial ?

Comments are closed.

De același autor

Related Articles