Centrele de vaccinare din Caraș-Severin sunt deschise și de Paști. Prefectul Cristian Gâfu îndeamnă cărășenii să se imunizeze!

Toate centrele de vaccinare din Caraş-Severin rămân deschise şi în prima dar şi în a doua zi de Paşti. Şi prefectul Cristian Gâfu face apel la cărăşeni să-şi respecte programările şi în zilele de sărbătoare şi să nu renunţe la vaccinarea anti COVID pentru că doar prin vaccinare putem stopa pandemia.

Reprezentantul Guvernului în teritroriu, Cristian Gâfu, îndeamnă oamenii să fie responsabili şi să respecte regulile de protecţie sanitară pentru a nu se infecta cu SARS Cov-2.

Cele 16 centre de vaccinare funcționează și în zilele libere de sărbătoare și în acest context toți cetățenii programați pot să meargă în continuare să se vaccineze anti COVID. Îi rog pe cărășeni să fie responsabili și să aprecieze efortul pe care-l face personalul medical în aceste centre de vaccinare, pentru că nu stă acasă de sărbători ci asigură continuitatea procesului de vaccinare”, ne-a declarat Cristian Gâfu.

Din păcate după Sfintele Sărbători prăznuite de catolici în judeţul nostru a crescut numărul persoanelor infectate cu SARS CoV-2, atrage atenţia prefectul Cristian Gâfu.

Prefectul Cristian Gâfu prin intermediul Radio Reșița face din nou un apel la cetățenii județului Caraș-Severin de a conștientiza importanța respectării regulilor sociale privind distanțarea fizică și purtarea măștii, ca măsuri absolut necesare în vederea prevenirii și limitării infecției cu virusul Covid-19.

De același autor

Related Articles