Centrala de la Spitalul Judeţean aflată într-o stare avansată de degradare va fi înlocuită de Primăria Reşiţa

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa au început lucrările de înlocuire a centralei vechi aflată într-o stare avansată de degradare, centrală care ar fi putut pune viaţa angajaţilor şi a pacienţilor în pericol, susţine fostul manager Cosmin Librimir. Aceasta va fi înlocuită cu una nouă de 3.000 de Kwati cu sprijinul Primăriei Reşiţa.

La ora actuală, proiectul se desfăşoară sub atenta supraveghere a fostului manager Cosmin Librimir care dă asigurări că se va implica în continuare în proiectele demarate în mandatul său pentru binele pacienţilor. Datorită acestei investiţii, pacienţii celui mai mare spital din Caraş-Severin nu vor avea probleme la iarnă.

Cu sprijinului domnului primar Popa, pe care îl respect și îi mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat, schimbăm arzătorul, din păcate cel de dinainte era ineficient ca și putere și cu o situație degradată, cred că e mai bătân ca mine acel cazan iar riscul de explozie era iminent și în momentul de față se fac lucrările, au fost scoase cazanele vechi afară, lucrăm în regim de urgență și cât putem de repede ca până săptămâna viitoare să fie totul funcțional.

Mă implic și mă voi implica, chit că în momentul de față situația mea este incertă, dar pentru mine contează pacientul și vreau ca pacientul care va veni la iarnă să aibă căldură”.

Vă reamintim că Tribunalul Caraş-Severin a anulat miercuri, 14 septembrie 2022, decizia de revocare a Alinei Stancovici din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Decizia instanţei din Caraş-Severin s-a aplicat de îndată, astfel că Alina Stancovici s-a întors pe postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.

Hotărârea nu este însă definitivă. Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Secerin, Romeo Dunca ne-a declarat că va face recurs.

De același autor

Related Articles