[FOTO – AUDIO] DIRECŢIA 5, cea mai cunoscută trupă a momentului la Radio Reşiţa

Directia 5 (5)

Direcţia 5, trupa „de suflet” a Radio România Reşiţa deoarece fiecare piesă este lansată în premieră pe 105,6 FM a fost prezentă în „Pulsul Zilei”. Este cea mai cunoscută formaţie a momentului şi deşi a luat fiinţă în 1991, sunt în topuri. Cei aproape 15 ani nu au lăsat urme peste Direcţia 5. Sunt la fel de iubiţi ca la începuturi, iar fanii umplu sălile de concerte.

Direcţia 5: Cristi Enache (voce), Marian Ionescu (bas, pian, compozitor), Dragoş Bădoi (voce), Cătălin Onoiu (clape), Florin Ionescu (tobe, voce), Răzvan Mirică (chitară, voce), Vlaicu Giurgea (chitară).

Aseară trupa a susținut un nou concert la Reșița, într-un restaurant din municipiu, într-o sală arhiplină. Aceștia susțin că se simt foarte bine în Banatul Montan și că vor reveni de fiecare dată cu aceeași plăcere.

Marian Ionescu: ”Mulțumim Radio România Reșița pentru susținere, pentru promovarea care ne-o faceți și că ne este un prieten adevărat. Am avut o seară superbă la Reșița și ne-am făcut noi prieteni în cadrul turneului pe care îl susținem la final de an. Acesta a fost ultimul concert susținut la Reșița în 2015, dar cu siguranță ne vom revedea în primăvara viitoare” .

Cristi Enache: ”Ca de fiecare dată ne simțim bine la Reșița. Aseară parcă a fost cel mai bine. Trece timpul și noi ne atașăm tot mai mult de oraș, de oameni. Venim aici cu mare drag și vă asigurăm că Direcția 5 rămâne fidelă prieteniei cu Radio Reșița și că va aduce în fața publicului alte piese minunate”.

Alina Crișan ”Alinka”: Este frumos de fiecare dată când mă întorc la Reșița, deoarece aici este căsătorită sora mea și Reșița este pentru mine un oraș de suflet. Publicul din Banat este foarte primitor și ne-am simțit minunat la spectacolul de aseară.”

Direcția 5 va reveni la Reșița și anul viitor, iar încă de pe acum ne-a asigurat de prezența la sărbătoarea Radioului Public Regional Reșița, la împlinirea celor 20 de ani de activitate.

 

De același autor

Related Articles