Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate vine cu veşti bune pentru pacienţii din Caraş-Severin

Casa de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin a încheiat astăzi noi contracte cu furnizorii de servicii de sănătate. Trei medici cu cabinete în Reşiţa şi Caransebeş au intrat în relaţie contractuală cu CJAS. Aceştia vor putea oferi investigaţii gratuite pacienţilor, în 3 specializări importante, ne-a declarat directorul executiv al CJAS, Ionuţ Popovici:

Avem vești bune! Așa cum o cunoscută uzină reșițeană lucrează la foc continuu, și noi aici căutăm să soluții și servicii medicale de calitate pentru asigurații noștri. Drept dovadă, trei noi parteneri, trei noi furnizori de servicii medicale, trei specializări: ORL, Urologie și Psihiatrie. De astăzi, asigurații noștri pot lua legătura cu cei trei medici, iar Casa de Asigurări de Sănătate va deconta serviciile prestate de către noii noștri parteneri”, ne-a declarat directorul executiv al CJAS, Ionuț Popovici.

Contractul încheiat cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate este un adevărat sprijin pentru pacienţi, este de părere şi medicul ORL-ist Leonard Chiseliţă:

Am lucrat în contract cu Casa în cadrul Policlinicii SMF din 2006, între timp Policlinica SMF s-a restructurat şi mi-am făcut un CMI-Cabinet Medical Individual prin care am intrat din nou în contract cu CJAS. Contractul cu Casa este benefic, mai ales în județul nostru, unde posibilitățile financiare sunt mici şi asigurații au nevoie de asistență medicală, zic eu, de calitate. Să fie într-un ceas bun”, ne-a declarat medicul Leonard Chiseliţă.

De aceeași părere este şi medicul urolog Valerică Lineschi:

Activitatea nu este nouă pentru noi, diferă doar forma de organizare. Sperăm să ia la cunoștință cât mai mulți pacienți și să-i ajutăm cât putem de mult”.

Deşi locuieşte în Timişoara, medicul psihiatru Milena Juverdeanu a ales să-şi deschidă un cabinet în contract cu CJAS, la Caransebeş:

Am un cabinet medical individual la Caransebeș şi eu chiar cred că este nevoie, m-am consultat cu specialişti, cu medici din zonă și știu că deficitul există. Pot să fac o diferență, să beneficieze cât mai mulți oameni de servicii, fără să aștepte foarte mult după programări”.

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate decontează sau plăteşte serviciile medicale dar nu execută astfel de investigaţii, acest lucru rămâne în sarcina furnizorilor cu care această instituţie a încheiat contracte, a concluzionat directorul CJAŞ, Ionuţ Popovici.

De același autor

Related Articles