Cartierul Valea Cenchii din Caransebeș se apropie de civilizație: locuitorii vor avea rețea de distribuție a gazelor naturale

Veste bună pentru locuitorii cartierului Valea Cenchii din municipiul Caransebeș. Primarul Felix Borcean a anunțat că în urma discuțiilor cu E.On, sunt mari șanse ca aici să fie introdusă rețeaua de distribuție a gazelor naturale.

”Facem o evaluare mai atentă în ceea ce privește numărul de doritori, iar apoi demarăm împreună cu furnizorul de gaze naturale acest proiect pe care-l vom realiza printr-un credit la fel ca şi alte investiţii, având în vedere bugetul redus din acest an. Din calculele noastre a reieșit suma de 2500 de lei de gospodărie pentru introducerea gazului până în casă, iar cu tot cu proiect, instalație, calorifere, centrală, etc, un total de 6-7 mii de lei pe gospodărie”, a precizat primarul Caransebeşului, în cadrul întâlnirii cu cetățenii din Valea Cenchii.

În premieră, edilul municipiului Caransebeș a anunțat că vizate pentru introducerea reţelelor de gaz sunt şi zonele Gară, Şesu Roşu, Teiuş şi Jupa.

Valentina Adam