[FOTO] Carnagiu azi noapte pe o șosea din Timiș: Cinci morți în urma unui teribil accident

O adevărată tragedie a avut loc azi noapte pe o șosea din județul Timiș.

Patru oameni au murit imediat după un teribil accident, iar un al cincilea la spital, în timp ce un copil de opt ani a fost rănit în urma unui accident rutier care a avut loc în noaptea de luni spre marţi a relatat news.ro.

Accidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi în satul Pustiniş, comuna Uivar. În mașina implicată în accident, înmatriculată în Belgia, se aflau o femeie, patru bărbaţi şi un copil de opt ani. Cu toţii au fost în timpul zilei în oraşul Jimbolia şi se întorceau acasă, la Toager, iar pe drum s-au oprit la un restaurant în comuna Uivar.

Pe drumul de întoarcere spre casă, şoferul autoturismului a ratat o curbă aflată la ieşirea din satul Pustiniş, mașina scăpat de sub control, a ieşit de pe carosabil, a rulat pe iarbă aproximativ zece metri, apoi a lovit o cale ferată dezafectată care traversează zona.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, rostogolindu-se aproape 50 de metri, apoi s-a oprit în vegetaţia din apropierea căii ferate.

Femeia şi trei bărbaţi au decedat pe loc în urma accidentului. Un al patrulea bărbat aflat în maşină a fost grav rănit, iar copilul de opt ani a fost rănit uşor, fiind în stare de şoc după ce şi-a pierdut ambii părinţi în accident. Cei doi au fost transportaţi la spital în Timisoara, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor medicilor. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului. Sursa ISU Timiș.