Carnagiu în Austria. 5 români morți și alții răniți grav într-un teribil accident

Cinci români, printre care și doi copii, au murit într-un accident în Austria produs în această dimineață. Microbuzul înmatriculat în Satu Mare, care se întorceau din Germania, a lovit cu putere cu parapet și a căzut peste un pod, după ce șoferul a pierdut controlul. Singurele care au supraviețuit oribilului accident sunt două femei în vârstă de 60 de ani, care au fost rănite grav.

„Accidentul este cu atât mai cumplit cu cât una dintre victime a fost proiectată pe carosabil, în fața mașinilor care se deplasau cu viteză și a fost călcată de acestea” a declarat unul din reprezentanții  echipajelor de urgență care au intervenit , potrivit publicației krone.at.

Aceeași publicație a mai relatat că doi răniți grav, cu vârsta de 60 de ani (ambele femei), au fost transportați cu elicopterele la spitalele din zonă.

Ministerul Afacerilor Externe  a emis un comunicat de presă în care a confirmat că toți cei 8 pasageri ai microbuzului erau români. MAE a transmis că se încearcă obținerea de informații referitoare la identitatea victimelor și că va oferi suport familiilor acestora.

Vezi mai jos fotografii de la locul accidentului publicate de presa austriacă:

 

2 COMENTARII

Comments are closed.

De același autor

Related Articles