Ascultă Radio România Reșița Live

Cărășenii vor la mare. Au aflat unde e mai ieftin și mai bine

Cărășenii vor la mare. Au aflat unde e mai ieftin și mai bine

Articol editat de Cristina Corocan, 21 februarie 2017, 09:32

”Cele mai mari reduceri au fost în decembrie, acum sunt în perioada de februarie și încă se mai pot face rezervări în sistem early booking. Cărășenii au ales pentru această vară, în principal litoralul românesc, Grecia, Bulgaria, Croația, Muntenegru și Turcia, dar mai puțin. Au ales marea pentru concediul de vară, dar s-au luat și pachetele de tratament în stațiunile balneoclimaterice. Stațiunea Băile Herculane este la mare căutare.”

Românii sunt din ce în ce mai interesați de vacanțe în locuri exotice, cum sunt: Thailanda, Caraibe sau Maldive, deoarece prețurile pachetelor turistice sunt la fel de accesibile.

(Cristina Corocan)

Etichete:
Grup de turiști din toată țara, în vizită la comunitățile etnice din Banatul de Munte în minivacanţa de 1 Mai
Actualitate vineri, 2 mai 2025, 16:01

Grup de turiști din toată țara, în vizită la comunitățile etnice din Banatul de Munte în minivacanţa de 1 Mai

Banatul de Munte a devenit, în această primăvară, destinația preferată pentru un grup de turiști veniți din toate colțurile României,...

Grup de turiști din toată țara, în vizită la comunitățile etnice din Banatul de Munte în minivacanţa de 1 Mai
Spitalul Judeţean din Reşiţa va primi echipamente medicale de la Ministerul Sănătăţii pentru modernizarea blocului operator
Actualitate vineri, 2 mai 2025, 15:55

Spitalul Judeţean din Reşiţa va primi echipamente medicale de la Ministerul Sănătăţii pentru modernizarea blocului operator

Spitalul Județean de Urgență din Reșița face pași importanți spre modernizare, prin dotarea blocului operator cu echipamente medicale noi,...

Spitalul Judeţean din Reşiţa va primi echipamente medicale de la Ministerul Sănătăţii pentru modernizarea blocului operator
Noi măsuri de siguranță în școlile din România: camere de supraveghere audio-video pentru prevenirea violenţei
Actualitate vineri, 2 mai 2025, 12:50

Noi măsuri de siguranță în școlile din România: camere de supraveghere audio-video pentru prevenirea violenţei

Într-o măsură destinată să crească siguranța în școlile din România, Ministerul Educației a anunțat recent că toate unitățile de...

Noi măsuri de siguranță în școlile din România: camere de supraveghere audio-video pentru prevenirea violenţei
Vizitează Satul Regal de la Săvârșin în weekendul 2–4 mai 2025: program special cu ghid
Actualitate vineri, 2 mai 2025, 12:34

Vizitează Satul Regal de la Săvârșin în weekendul 2–4 mai 2025: program special cu ghid

Casa Regală a României invită publicul să viziteze Satul Regal de la Săvârșin în perioada vineri 2 mai – duminică 4 mai 2025, între orele...

Vizitează Satul Regal de la Săvârșin în weekendul 2–4 mai 2025: program special cu ghid
Actualitate vineri, 2 mai 2025, 11:40

Au fost controale pe A1. Trei români sunt cercetați pentru trafic de migranți

La granița cu Ungaria, continuă să se facă trafic de migranți! În ultimele 24 de ore,  polițiștii de frontieră din sectorul Nădlac au...

Au fost controale pe A1. Trei români sunt cercetați pentru trafic de migranți
Actualitate vineri, 2 mai 2025, 07:22

Eveniment umanitar: „Comunitate în Mișcare” 2025

Reșița se pregătește pentru o explozie de energie, solidaritate și speranță! Pe 31 mai 2025, în zona Kaufland Govândari – Intim și Parcul...

Eveniment umanitar: „Comunitate în Mișcare” 2025
Actualitate joi, 1 mai 2025, 19:47

„Ciudanovița în Mișcare” – un eveniment pentru toate vârstele

Localitatea cu peisaje spectaculoase din județul Caraș-Severin se transformă, pentru o zi, într-un epicentru al mișcării, stilului și...

„Ciudanovița în Mișcare” – un eveniment pentru toate vârstele
Actualitate joi, 1 mai 2025, 16:05

Brunch tradițional în satul morilor de apă: o experiență gastronomică la Rudăria

Turiștii și iubitorii bucătăriei tradiționale sunt invitați, pe 2 mai 2025, să descopere savoarea autentică a bucătăriei bănățene la...

Brunch tradițional în satul morilor de apă: o experiență gastronomică la Rudăria