Caraş Severin: şoferi fără permis şi sub influenţa substanţelor psihoactive, depistaţi de poliţiştii rutieri

În ciuda numeroaselor avertismente şi filtre ale poliţiştilor rutieri, aproape în fiecare săptămână sunt depistaţi în trafic şoferi sub influenţa substanţelor psihoactive sau fără permis de conducere.

Spre exemplu, azi-noapte, în jurul orei 00.55, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au oprit pentru control, pe strada Muntele Mic din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Caransebeș. Acesta a fost testat cu privire la consumul de substanțe psihoactive, aparatul Drugtest indicând rezultat pozitiv pentru THC.

De asemenea, bărbatul nu avea drept de conducere a autovehiculelor pe drumurile publice, având permisul de conducere reținut.

În continuare polițiștii au procedat la controlul autovehiculului, în interior fiind găsită materie vegetală de culoare verde-oliv, despre există suspiciunea rezonabilă că face parte din categoria substanțelor psihoactive, o râșnită metalică și o țigaretă, iar toate acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul de 34 de ani a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările în acest caz.

Un alt tânăr, amator de senzaţii tari a fost depistat conducând un autoturism fără a deține permis de conducere, ieri la ora 20.50.

Polițiști de la Secția 1 Poliție Rurală Reșița au oprit pentru control, pe un drum comunal din localitatea Remetea Pogănici, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, care nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Și în acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările.

Polițiștii cărășeni desfășoară zilnic acțiuni pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere și prevenirea victimizării prin accidente pe drumurile publice.

Foto: Poliţia Română

De același autor

Related Articles