Caraş-Severin: Reținut de polițiști după ce şi-a bătut şi sechestrat concubina

Polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 43 de ani, din Caransebeș, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

Astfel, în dimineața zilei de vineri, 1 septembrie, în jurul orei 06.00, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost bătută și sechestrată.

Polițiștii s-au deplasat în localitatea Prisaca unde au identificat-o pe femeia de 29 de ani, care prezenta urme vizibile de violență la nivelul capului și al picioarelor.

Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și transportată cu Ambulanța la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Din cercetări s-a stabilit că în data de 29 august 2023, femeia s-ar fi deplasat la domiciliul fostului concubin, un bărbat de 43 de ani, din Caransebeș, cu care ar fi avut o relație de aproximativ 3 luni, iar la un moment dat, pe fondul geloziei, bărbatul ar fi agresat-o fizic. Femeia ar fi reușit să iasă din locuința acestuia în dimineața zilei de vineri, deplasându-se la domiciliul părinților din localitatea Prisaca.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au efectuat la o percheziție domiciliară la locuința bărbatului bănuit, în urma căreia au fost ridicate probe și mijloace materiale de probă de interes în cauză.

De asemenea, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Bărbatul de 43 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat procurorului de caz, pentru dispunerea de măsuri legale.

Polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

IPJ Caraş-Severin precizează că pe întreg parcursul procesului penal persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

De același autor

Related Articles