Caraş-Severin, codaş la numărul de locuri de muncă

locuri de munca vacante

Județul Caraș-Severin rămâne codaș la capitolul locuri de muncă. Doar 15 posturi  sunt disponibile în această săptămână. Cele mai multe locuri de muncă sunt în Reşiţa. Se caută macaragiu, turnător oţelărie, electrician, lăcătuş mecanic, vulcanizator piese de cauciuc, muncitor necalificat la demolarea clădirilor şi agent de securitate. În staţiunea Băile Herculane sunt disponibile patru locuri de muncă: bucătar, ospătar, funcţionar administrativ şi consultant management. În Caransebeş sunt vacante trei locuri de muncă: economist în comerţ, tâmplar, muncitor necalificat la ansamblarea şi montarea pieselor.
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraş-Severin pune la dispoziţia şomerilor din Oraviţa un singur post, de ospătar.
Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.ajofmcs.ro. Potrivit statisticii ANOFM, județul Arad figurează pe locul patru cu 1.138 locuri de muncă, Timiş pe şase cu 786, iar Hunedoara pe zece cu 579. (Mirabela Afronie)

 

De același autor

Related Articles