Caraș Severin: ample acțiuni de căutare a unui bărbat în vârstă de 60 de ani

În această dimineață, începând cu ora 09.00, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, împreună cu pompieri, jandarmi, vânători, lucrători din cadrul Direcției Silvice Caraș-Severin și voluntari, în total peste 60 de persoane, efectuează ample acțiuni de căutare pe raza comunei Fârliug și în zonele limitrofe, în vederea depistării unui bărbat de 60 de ani, plecat voluntar de pe raza satului Duleu, comuna Fârliug.

La data de 19 august a.c., GHERGHE CONSTANTIN, domiciliat în comuna Grojdibodu, județul Olt, ar fi plecat voluntar de la locul de cazare din incinta Școlii Gimnaziale din satul Duleu, comuna Fârliug, acesta desfășurând munci sezoniere în zonă și nu a mai revenit nici la locul de cazare, nici la domiciliul din județul Olt.

Semnalmente: înălţime 1.70 – 1.75 metri, corpolență astenică, greutate 75 kg, păr grizonaţ tuns scurţ ochi căprui. Nu are semne particulare.

La acțiunile de căutare de astăzi sunt aduși și doi câini de urmă și depistare cadavre, apartinând Inspectoratelor de Poliție Caraș-Severin și Dolj, împreună cu polițiștii conductori-câine.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.