Caraș Severin: 5 localități și stațiunea Muntele Mic nu au energie electrică

UPDATE, Ora 19.30

Direcția de Drumuri Județene informează că se acționează cu utilajele din dotare și nu sunt probleme în trafic.

Dispeceratul ENEL anunță că la această oră în Caraș Severin, localitățile – Ocna de Fier, Dognecea, Feneș, Brebu Nou, Gărâna și stațiunea Muntele Mic sunt nealimentate cu energie electrică.

În alte şapte localităţi, echipele de intervenţie ale companiei de electricitate au reuşit să restabilească alimentarea cu energie electrică, relevă datele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

Pe de altă parte, în cursul după-amiezei de sâmbătă, drumarii au reuşit să redeschidă circulaţia pe DJ 608A Borlova-Staţiunea Muntele Mic, după ce, pe parcursul zilei, traficul a fost restricţionat din cauza zăpezii şi a copacilor căzuţi pe carosabil.

Autorităţile au mai informat că din cauza unei alunecări de teren pe DJ 608 Cornereva-Bogâltin se circulă numai pe o bandă.

ISU Caraş-Severin a reamintit faptul că începând de sâmbătă seara, de la ora 20,00, pentru zonele înalte de peste 1.800 m altitudine va intra în vigoare o avertizare meteo cod portocaliu de viscol puternic.

UPDATE, Ora 17.30

Începând cu ora 17.15 au fost ridicate restricțiile de pe DJ608A Borlova-Muntele Mic, circulația fiind reluată în ambele sensuri!

Crivaia, stațiunile Semenic și Muntele Mic sunt în continuare nealimentate cu energie electrică.

UPDATE, Ora 16.00

DJ 608A Borlova – Statiunea Muntele Mic, restrictionaţ se lucrează pentru îndepartarea copacilor si zapezii de pe partea carosabila a drumului;
Crivaia, stațiunile Semenic și Muntele Mic sunt nealimentate cu energie electrica,

UPDATE: Ora 14.00

ISU Caraș Severin anunță că stațiunile Muntele Mic, Semenic, de asemenea localitățile Eftimie Murgu, Bănia, Gârbovăț, Șopotu Nou cu satele aparținătoare, Boina și Prislop (com. Dalboșeț), sunt nealimentate cu energie electrica,fiind afectați un număr de circa 600 abonați.

Șoferii sunt sfătuiți să nu se deplaseze, momentan, pe DJ 608A Borlova -Statiunea Muntele Mic, unde traficul este în continuare restrictionat pentru îndepartarea crengilor/copacilor și a zăpezii de pe partea carosabilă.

În continuare pe DJ 608 Cornereva – Bogâltin se circulă pe o bandă din cauza unei alunecări de teren.

De același autor

Related Articles