Carambol pe autostrada A1 Deva-Nădlac, în apropierea localității Nădlac

UPDATE:

Începând cu ora 13,15, circulaţia a revenit la normal pe A1, km 582. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje din cadrul DRDP Timişoara pentru eliberarea carosabilului. Circulaţi cu atenţie şi adaptaţi viteza la condiţiile de drum!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, kilometrul 582, în apropierea localității Nădlac, județul Arad,  s-a produs un accident rutier  în care au fost implicate un autoturism și un autocamion.

La scurt timp, în aceeași zonă, s-a produs o tamponare în lanț în care au fost implicate alte 8 autovehicule. Potrivit primelor informații, o singură persoană a suferit leziuni (posibil răni ușoare), fiind evaluată medical.

Traficul rutier se desfășoară doar pe banda de urgență, benzile 1 și 2 fiind restricționate. S-a luat măsura devierii circulației pe DN 7G, către Vama Nădlac 1.

De asemenea, poliția anunță că vizibilitatea în trafic este redusă din cauza ceții dense (sub 100 de metri) pe autostrada A1 Deva-Nădlac.

Autoritățile recomandă, pe timp de ceaţă, reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers faţă de vehiculele din față şi folosirea corespunzătoare a luminilor, evitarea opriri pe benzile de circulație și pe banda de urgență.

De același autor

Related Articles