Campania umanitară „Să fii erou este în sângele tău” s-a încheiat cu succes. Peste 130 de persoane au donat sânge pentru bolnavii din spitale

Campania umanitară „Să fii erou este în sângele tău” a fost un succes! În cele 5 zile, peste 130 de persoane din Caraş-Severin au donat sânge pentru bolnavii din spitale. Centrul de Transfuzii Sanguine a câştigat în urma acestei acţiuni şi 30 de donatori noi. Astăzi, au donat din nou jandarmii din Oraviţa şi Moldova Nouă, studenţii de la UBB Reşiţa, Asociaţia Cultură şi Fapte Bune dar şi societatea civilă. Detalii despre finalul acestei campanii de succes, ne oferă Lili Gherle.

Şi de această dată Lili Gherle, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, Asociaţia Cultură şi Fapte Bune şi Universitatea UBB Reşiţa au demonstrat că nimic nu este imposibil atunci când te implici cu adevărat, în sprijinul comunităţii. Partenerii din acest proiect au reuşit să mobilizeze sute de oameni dar care din păcate, din cauza unor probleme medicale nu au putut dona. Acţiunea devenită deja tradiţie, a contribuit vizibil la îmbunătăţirea stocului de sânge iar beneficiarii sunt bolnavii din spitale care au mare nevoie de sânge!

Au fost 5 zile pline, în care oamenii au venit să facă bine, cadrele medicale au lucrat la foc continuu şi s-au bucurat că oamenii vin în sfârşit în sprijinul centrului din Reşiţa care se confrunta de când a început pandemia de SARS CoV-2 cu o criză acută de sânge.

Ei au demonstrat că se poate, acum este rândul tău!

Persoanele care au vârsta cuprinsă între 18 şi 55 de ani sunt aşteptate şi la începutul lunii martie într-un număr cât mai mare la Centrul de Transfuzii din Reşiţa pentru că nevoia de sânge rămâne constantă, pentru toate grupele.

Cele mai citite

Related Articles