Campania umanitară “Dăruieşte din inimă, adu speranţă”, desfăşurată de ISU Caraş-Severin continuă şi astăzi!

Campania umanitară dăruieşte din inimă, adu speranţă, desfăşurată de ISU Caraş-Severin continuă şi astăzi. Salvatorii din cadrul Secţiei de Pompieri Oraviţa, au adus bucurie pe chipul a 19 copiii din 7 familii nevoiaşe din Ticvaniu Mare, Grădinari, Greoni şi Ciclova Română.

Fiecare dintre copii a primit câte o plasă plină de dulciuri iar părinţilor le-au fost oferite alimente pentru a avea o masă îmbelşugată de Crăciun. Pentru una dintre familii, surpriza a fost cu atât mai mare, cu cat aceştia s-au întâlnit cu pompierii militari a doua oară în decurs de o săptămână, dar nu pentru a stinge focul, care le-a distrus podul casei,în urmă cu câteva zile ci, de data aceasta, pentru a le aduce cadouri.

Mobilizare de suflet a pompierilor militari cărăşeni!

Oricât de mic ar fi cadoul pe care-l facem celor sărmani, ceea ce contează cu adevăraţ este faptul că dăruim din inimă, atunci când facem acest lucru cei din jurul nostru simt căldura cu care încercăm să ne apropiem de ei, această apropiere le umple sufletul cu bucurie, gestul nostru devenind o amintire frumoasă care-i ajută să treacă peste greutăţile vieţii cu speranţă”, transmit salvatorii cărăşeni.

Alte 6 familii cu 20 de copii au primit ajutorul şi cadourile din partea pompierilor militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa, acţiunile de într-ajutorare ale salvatorilor cărăşeni continuând toată săptămâna până la Crăciun.

De același autor

Related Articles