Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad dă startul sezonului de construcţii

Targ international constructii si instalatii

 Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează de astăzi până duminică, 23 martie,  la Complexul EXPO Arad – cel mai mare Centru Expoziţional din Vestul ţării, a XX-a ediţie a târgului internaţional de construcţii şi instalaţii – Confort Construct & Instal.

Peste 80 de firme din România şi Ungaria expun, pe o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi (spaţiu interior şi exterior), tehnologii şi materiale de construcţii folosite pentru proiectarea, construcţia, renovarea sau modernizarea construcţiilor civile şi industriale, decoraţiuni interioare, instalaţii sanitare, termice şi electrice, echipamente de climatizare şi condiţionare a aerului, tehnologii şi echipamente de producere apă caldă şi energie electrică din surse regenerabile, oferte imobiliare, servicii şi echipamente de pază şi protecţie.

Pentru ediţia jubiliară din 2014, organizatorii au pregătit ÎN PREMIERĂ pentru CONFORT CONSTRUCT & INSTAL – brokeraje internaţionale în cadrul cărora se vor organiza întâlniri bilaterale între firmele româneşti şi firmele străine participante la expoziţie şi la evenimentul de brokeraj. Întâlnirile de afaceri se vor desfăşura într-un cadru organizat în care reprezentanţii companiilor vor beneficia de asistenţă specializată din partea organizatorilor în alegerea partenerilor de discuţie precum şi de servicii de interpretariat gratuite.

„Devenit deja un eveniment cu tradiţie pentru branşa construcţiilor şi instalaţiilor din România şi nu numai, Confort Construct & Instal s-a consacrat, de-a lungul celor 20 de ani de desfăşurare, ca un eveniment de mare notorietate pentru serviciile de profil din domeniu. Confort Construct & Instal a devenit şi un important eveniment de afaceri. Instituţia Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, prin platforma EXPO ARAD, dă şansa expozanţilor de a-şi promova produsele şi serviciile în cadrul evenimentului, de a-şi găsi potenţiali clienţi şi parteneri de afaceri, precum şi de a participa la conferinţe de specialitate şi la întâlnirile de afaceri organizate în perioada evenimentului”, a declarat Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad. (Ioan Suciu)

Sursa foto: proidea.ro

De același autor

Related Articles