Cadrele MAI din Caraş-Severin îşi unesc forţele în prima campanie de donare de sânge din 2024

Instituţiile Ministerului Afacerilor Interne din Caraş-Severin, organizează miercuri, 17 ianuarie la Spitalul Municipal din Caransebeş prima campanie de donare de sânge din acest an. Între orele 08.30-12.00, poliţiştii, jandarmii şi pompierii vor fi prezenţi în cabinetul de la parterul policlinicii ca să doneze sânge.

Pentru jandarmi, poliţişti şi pompieri a devenit deja o tradiţie să ajute bolnavii din spitale. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Alina Boeru îndeamnă oamenii din zona municipiului Caransebeş să fie solidari cu bolnavii care au nevoie de sânge şi să se alăture acestei campanii umanitare:

“Pentru a veni în sprijinul comunității și a încuraja oamenii să se mobilizeze și să doneze sânge noi, polițiștii cărășeni împreună cu colegii jandarmi și pompierii militari demarăm acțiunile de donare de sânge de anul acesta, o nouă inițiativă pe care am intitulat-o simplu dar motivant: Stă în puterea noastră să ajutăm! DONEAZĂ SÂNGE! prin care ne dorim să ne adunăm cât mai mulți donatori la policlinica Spitalului Municipal din Caransebeș pentru a aduna sânge”

Cadrele MAI din Caraş-Severin donează regulat sânge, iar mulţi dintre poliţişti, jandarmi şi pompieri răspund afirmativ iniţiativelor de ajutorare a oamenilor aflaţi în nevoie.

La ora actuală spitalele au nevoie de sânge din toate grupele în special din grupele cu RH negativ. Oamenii legii din Caraş-Severin vor continua această campanie umanitară toată săptămâna şi vor merge să doneze sânge şi la Centrul de Transfuzii din Reşiţa.

Cele mai citite

Related Articles