Cadavrele auto ocupă domeniul public din Băile Herculane

Pe raza oraşului Băile Herculane sunt abandonate numeroase autoturisme, care ocupă spaţiul public, dar şi locurile de parcare din apropierea blocurilor. „Este o problemă semnalată de foarte mulţi cetăţeni ai oraşului, care nu găsesc locuri de parcare şi acestea sunt ocupate de maşini care nu ma sunt în funcţiune”, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul oraşului de pe Valea Cernei. Pentru eliberarea acestor locuri, conducerea administraţiei publice locale a luat măsura înştiinţării proprietarilor maşinilor abandonate în vederea ridicării acestora de pe domeniul public.

„În momentul de faţă se face o evaluare în vederea identificării tuturor autoturismelor care ocupă domeniul public, iar maşinile ridicate vor fi depozitate într-un spaţiu amenajat aparţinând primăriei”.

Autoturisme care ocupă inutil domeniul public al Băilor Herculane se găsesc în toate punctele oraşului de pe Valea Cernei, fie pentru că nu au mai fost puse de mult timp în circulaţie, fie sunt abandonate de proprietarii lor.

Paul-Sever SMADU