Cabinetele de recuperare medicală din stațiunea Băile Herculane şi-au reluat activitatea!

Cabinetele de recuperare medicală și fizioterapie din stațiunea Băile Herculane și-au reluat activitatea din această săptămână, având deja și primii clienți care au dorit să beneficieze de aceste servicii!

Noi am reluat activitatea pe domeniul de recuperare medicală și fizioterapie! Conform cerințelor Guvernului pentru prevenirea răspândirii COVID 19, am luat măsurile de precauție și anume am comandat lampă de sterilizat UV, am luat termometru cu infraroșu, măști, viziere, mănuși, stocuri destul de însemnate, să le oferim și pacienților care nu s-au pregătit sau nu au putut, din diverse motive, achiziționarea acestora! Avem solicitări în proporție de 30 la sută, sperăm că până la finele sezonului, sfârșit de septembrie, noi să lucrăm cel puțin la 80 la sută capacitate față de anii trecuti!

Sperăm cu data de 1 iunie sau cel târziu 15 iunie să înceapă să vină aflux destul de mare de turiști! Noi am ales să merge tot cu prețurile de acum 5 ani de zile neurcând tarifele! Chiar dacă avem investiții de aproape 12.000 de EURO în aparate și întârzieri cu ratele, sperăm ca pe parcurs să ajungem pe linia de plutire, chiar să o și depășim!, ne-a declarat Antonio Petru Guran – administratorul unui cabinet de recuperare medicală și fizioterapie din orașul de pe Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles