[AUDIO] Buziașul, preferat pentru tratament

5tratament

Alți 450 de asigurați și pensionari din Timiș se află de astăzi la tratament prin biletele distribuite de Casa Județeană de Pensii. Despre situația din cea de a a 14-a serie a anului Viorel Popa, șeful serviciului resurse umane din cadrul Casei de Pensii timișene a spus că preferințele cetățenilor au fost și în funcție de numărul de bilete repartizate de Casa Națională de Pensii, dar ca de fiecare dată pe primul loc se situează Buziașul cu 107 bilete. Mai sunt căutate: Băile Felix, Băile Herculane, Moneasa, Olănești, Vatra Dornei, Geoagiu, Călacea.

Pentru seria următoare, ce va începe la sfârșitul lunii septembrie au fost repartizate automat prin programul Casei Naționale de Pensii, peste 400 de bilete. Au fost trimise informările către persoanele beneficiare, ca să-și ridice biletele. Tichetele de tratament pot fi ridicate de la Casa de Pensii Timiș, de luni până vineri, de la ora 8.30.

sursa foto:diverse.crom.ro

Cristina Corocan

1 COMENTARIU

  1. Ati intrebat pe purtatorul de cuvant de la CJP Caras Severin cate bilete au fost repartizate la CJP CS? Aaa, pardon CS nu cred ca are putator de cuvant. De fapt la CS nu avem nimic, suntem in urma rau de tot fata de TM. Cred ca nici bilete nu avem, dar poate nici nu ne trebuie.

Comments are closed.

De același autor

Related Articles