Invitaţie la Teatrul de Vest din Reşiţa. Începe stagiunea de toamnă

Dan Mirea

Teatrul de Vest din Reşiţa are o ofertă bogată pentru stagiunea care va începe duminică. Cei mici şi nu numai pot urmări o interesantă transpunere în scenă, “Pinocchio”, de Carlo Collodi. Până la finalul stagiunii se vor mai juca patru piese pentru copii.

De asemenea, spectatorii vor mai putea urmări anul acesta, spectacolul “Amalia respiră adânc”, scris de Alina Nelega şi regizat de Rareş Budileanu. Regizorul Radu Nichifor va pune în scenă piesa “Joc dublu”. Teatrul reşiţean poartă discuţii în vederea obţiunii repertoriale a regizorului Gelu Badea, care sigur va regiza un spectacol.

Colectivul Teatrului de Vest din Reşiţa se va mai îmbogăţii cu încă 3 actori. În acest moment sunt opt actori şi mai mulţi colaboratori.

Consiliul Judeţean Caraş-Severin, are în subordine teatrul, pentru care a repartizat un apartament, rezolvând multe din problemele cu care se confruntă scena reşiţeană. În luna februarie, Teatrul de Vest va organiza ediţia a doua a festivalului “Scena, ca o stradă”.

Ascultaţi de claraţia directorului artistic al Teatrului de Vest Reşiţa, Dan Mirea, despre stagiunea care va începe duminică:

(Daniel Babun)

De același autor

Related Articles