Bolnavii care sunt nevoiţi să-şi petreacă sărbătorile pascale în Spitalul Judeţean din Reşiţa vor avea parte de un meniu bogat. Conducerea instituţiei sanitare şi-a propus să le asigure bolnavilor toate condiţiile, ca să simtă şi ei spiritul acestei sărbători.

10269498_747307788642118_9009826188213695509_n1

Cărăşenii care îşi vor petrece Paştele într-un salon de spital, vor avea parte de o masă îmbelşugată cu produse tradiţionale. Mâine, în prima zi de Paşti, drobul de miel, pasca, ouăle roşii, cozonacii şi friptura de porc sau de pui vor fi nelipsite din meniul bolnavilor. Cheltuielile cu meniul de sărbătoare vor fi suportate integral de firma care distribuie mâncarea în unitatea medicală, a precizat managerul spitalului, Dumitru Secăşan.

Un meniu la fel de bun va fi şi în a doua zi de Paşti, care va cuprinde dimineaţa, pâine cu unt sau caşcaval, la prânz o supă de găluşte cu gris, un grătar din piept de pasăre cu garnitură de orez şi salatã, iar seara – brânză de vaci cu smântână şi compot.

Daiana Roşca