Bilete şi abonamente de autobuz, disponibile în peste 20 de locaţii din Reşiţa

În Reşiţa elevii, studenţii şi pensionarii pot cumpăra bilete şi abonamente de autobuz doar din 3 locaţii din oraş, pe când celelalte categorii de călători din peste 20 de puncte special amenajate şi chioşcuri de ziare de pe raza urbei, a precizat pentru Radio Reşiţa şeful serviciului Transport Urban, Dănuţ Jurubescu.

De la acesta am aflat tarifele biletelor şi abonamentelor de autobuz şi care sunt locaţiile de unde pot fi cumpărate:

Biletul de o călătorie costă 2.50 lei, abonamentul de o zi 7.50 lei, de 5 zile lucrătoare 18 lei, de 7 zile calendaristice pentru cei care lucrează și în weekend 25 de lei, pentru o lună din întâi până în 30 sau 31, 90 de lei. Abonamentele pentru studenți costă 25 de lei și pentru pensionari 20 de lei. Elevii au transportul gratuit pe raza UAT-ului. Toate se pot cumpăra cu excepția elevilor, a pensionarilor şi a studenților doar din trei puncte şi-anume: taxe și impozite centru, taxe și impozite Govândari și la caseria TUR în spate la Kaufland pe Republicii 29. Toate celelalte abonamente pot fi achiziționate din 22 de puncte de vânzare plus chioșcurile de ziare“.

Dănuţ Jurubescu a mai precizat că, listele cu punctele de vânzare din oraş sunt afişate în toate autobuzele aflate în circulaţie, dar acestea pot fi consultate şi online pe pagina de socializare a serviciului Transport Urban Reşiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles