Bătaie cu bâte şi cuţite. Un cioban a ajuns la spital cu intestinele în afara abdomenului

bataie-600x400-8

Un cioban a ajuns cu abdomenul tăiat la Spitalul Judeţean Arad, după ce s-a bătut cu un bătrân de 73 de ani. Acesta a fost operat de urgenţă şi starea de sănătate este bună. Poliţiştii trebuie însă să afle ce s-a întâmplat între cei doi, deoarece fiecare are varianta lui.
Ciobanul spune că se plimba cu oile în zona Micălaca, iar câinele bătrânului a atacat oile.
Nu este pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva, acum trei ani am avut aceeaşi problemă. M-am dus la uşa acestuia să îi spună să îşi închidă câinii, după care am plecat. La un moment dat, am auzit pe femeia bătrânului că strigă …Nu îl lovi!. Când m-am întors bătrânul era cu un hârleţ în mână şi m-a lovit cu el în cap. După aceea nu mai ştiu ce s-a întâmplat”, a povestit ciobanul de pe patul de spital.
De cealaltă parte, bătrânul spune „Eu nu îl cunosc pe omul ăsta. A venit la mine acasă, a sărit gardul, a intrat înăuntru având un cuţit mare în mână şi m-a ameninţat că pe mine mă omoară. Am luat un par şi l-am lovit de vreo două ori. El a plecat şi a alunecat pe un linoleum şi a căzut. S-a ridicat şi a plecat mai departe cu oile”.
Bătrânul de 73 de ani spune că, cel mai probabil, ciobanul s-a tăiat singur în propriul cuţit când ar fi alunecat.

Sursa: ARADON

De același autor

Related Articles