Călător bătut de controlor într-o gară din vestul ţării

Un bărbat a fost dat jos din trenul care circula pe ruta Timişoara – Simeria, iar apoi bătut de controlor şi de alţi doi călători, într-o gară din judeţul Arad. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliţiştii din judeţul Arad au deschis, marţi, un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe după ce, luni după-amiază, pe reţelele de socializare a fost postat un filmuleţ în care apare un bărbat care este bătut de mai mulţi călători, dar şi de către controlor.

Incidentul a avut loc în gara Milova, din judeţul Arad, unde un bărbat de 41 de ani a fost obligat să coboare din tren de către un tânăr şi de controlor. Bărbatul a încercat să se urce înapoi în tren, dar a fost lovit cu piciorul. Apoi, controlorul coboară din tren şi începe să-l lovească pe bărbat, fiind ajutat de alte două persoane, acesta rămânând nemişcat pe peron.

Poliţiştii de transporturi feroviare Arad au fost sesizaţi despre faptul că bărbatul a fost constrâns să coboare, fiind agresat apoi de mai multe persoane necunoscute de acesta. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a agresorilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, arată reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Sursa foto: libertatea.ro

De același autor

Related Articles