Bănăţenii l-au preferat pe Klaus Iohannis

Klaus-Iohannis

Klaus Iohannis a câştigat alegerile în Caraş-Severin, dar distanţa dintre contracandidaţi este redusă. Conform informaţiilor primite de la preşedintele Biroului Electoral Judeţean, judecătorul Rustin Ceasc, Iohannis a obţinut 51,93% din totalul voturilor valabil exprimate, iar Victor Ponta 48,07%.

În judeţul Timiş, candidatul ACL a obţinut de două ori mai multe voturi decât Victor Ponta. Datele finale ale Biroului Electoral Judeţean îl dau câştigător pe Iohannis cu 66,73 la sută.
În judeţul Arad, pentru candidatul ACL au optat 65,88 la sută dintre cei care s-au prezentat la urne.
În judeţul Hunedoara, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta este câştigător. Diferenţa este mai mică de un procent.
Victor Ponta a obţinut în judeţul Mehedinţi 63,26% din voturile valabil exprimate la alegerile prezidenţiale, în timp ce Klaus Iohannis a obţinut 36,73%.

Turul al doilea al alegerilor prezidenţiale desfăşurate ieri, în Caraş-Severin, au dat câştig de cauză candidatului ACL – Klaus Iohannis, care a fost votat de aproape 52 la sută dintre cei care au participat la scrutin. Reşiţenii l-au votat şi au aşteptări mari de la noul preşedinte al României:

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles