[AUDIO] Bănăţenii cu talent, câştigă premii… în euro

banatul_istoric

Mai bine de trei luni şi jumătate, bănățenii au avut posibilitatea să demonstreze judeţului şi României că au talent. Casa de Cultură a Sindicatelor din Reșița a organizat un spectacol – concurs în care a promovat pe cei mai talentați locuitori ai Banatului, a declarat pentru Radio Reşiţa, Marian Apostol – directorul instituţiei.

Concursul a fost destinat tuturor bănățenilor fie ei din partea românească, fie din cea sârbească a regiunii istorice. Perioada de înscrieri s-a consumat între 1 și 30 septembrie și a cuprins trei categorii de vârstă: 7-14 ani, 15-21 și peste 21 de ani. Indiferent de abilitățile artistice și sportive pe care le stăpânesc şi în baza unei taxe de participare de 20 de lei, cei înscriși trebuiau doar să demonstreze juriului şi publicului că au har.

Ajunşi în finală, Conducerea Casei de Cultură a Sindicatelor pune la bătaie premii consistente pentru cei 16 finalişti. Câștigătorul locului trei va primi 250 de euro, locul II – 500 de euro și locul întâi, 1.000 de euro.

Finala spectacolului-concurs va avea loc luni, 14 decembrie de la ora 18.00 pe scena Casei Casei de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa, a mai spus Marian Apostol.

(Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles