Avocatul Poporului acordă audiențe în Caraș Severin

Biroul Teritorial Timișoara al instituției Avocatul Poporului, care are în raza sa de competenţă judeţele Arad, Caraş Severin și Timiș, va acorda audiențe persoanelor din județul Caraș-Severin.

Cei interesați sunt așteptați la Reșița, în data de 12 decembrie 2022, între orele 10,00 – 14,00, la sediul Direcţiei „Poliţia Locală” Reşiţa, B-dul Al. I. Cuza nr. 39.

Audiențele se vor susține în continuare și la sediul Biroului Teritorial Timișoara al Avocatului Poporului din Timișoara, Bd. Republicii, nr. 12, luni și miercuri între orele 10-14 și marți și joi între orele 12-16. Persoanele interesate pot suna la nr. de telefon 0256/220321 sau scrie pe adresa de e-mail avptimis@avp.ro.

Potrivit Legii nr. 35/1997 privind organizarea și funcționarea instituției Avocatul Poporului, republicată, Avocatul Poporului examinează petițiile în care sunt sesizate încălcări ale drepturilor și libertăților persoanelor fizice prin acte sau fapte administrative, de către autorități ale administrației publice și regii autonome.

De același autor

Related Articles