masini zapada

Ora 11.00

Judeţul Caraş-Severin se află până mâine dimineaţă la ora 9.00, sub avertizare de cod galben de ninsori şi viscol. Meteorologii anunţă zăpadă viscolită şi intensificări ale vântului ce vor depăşi 70 km/h. La această oră, nu sunt semnalate probleme din cauza condiţiilor meteo. Singurul tronson acoperit cu zăpadă este pe Valea Cernei, unde stratul de pe carosabil măsoară aproximativ 3 centimetri.

Ora 08.00

Săptămâna începe cu ninsori şi viscol. Meteorologii au emis o informare potrivit căreia până la ora 22 va ninge în Maramureş, în nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni. În vestul ţării precipitaţiile vor fi mixte şi izolat se va produce polei. În zona de munte, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăşi 70 de kilometri pe oră, iar pe creste şi 100 de kilometri pe oră, viscolind şi spulberând zăpada.
La această oră, se circulă normal pe drumurile naţionale din vestul ţării. Excepţie fac Valea Cernei, în judeţul Caraş-Severin şi tronsonul Iscroni – Câmpu lui Neag, în Hunedoara, unde stratul de zăpadă de pe carosabil măsoară 2-3 centimetri, informează Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.