“Opriţi-vă, nu mai furaţi, că vă prind pe toţi”, avertizează primarul Reşiţei, Ioan Popa

Avertismentul lui Popa: Nu mai furaţi, că vă prind!

Lucrările care se fac la fântâna cinetică din Centrul Civic al Reşiţei au scos la iveală noi nereguli privind cheltuielile primăriei.

Primarul Ioan Popa a povestit, zilele trecute, cum, în dorinţa de a calibra staţia de tratare a apei cu clor şi cu substanţe antialge din fântână,cel care se ocupă de această problemă, a dorit să vadă cât mai trebuie adăugat la cele 2-300 de tone câte trec prin instalaţie, a întrebat la primărie câtă apă se plăteşte lunar.

Astfel Ioan Popa a descoperit că , se plăteşte o cantitate de 7-800 de metri cubi de apă, în condiţiile în care este un sistem închis, adică apa este recirculată.

Se mai pierde o cantitate oarecare de apă, dar nu este posibil să ajungi la asemenea volume. Am solicitat facturile plătite la SC Aquacaras din urmă cu doi ani şi am constatat că s-a facturat la pauşal. De exemplu, în luna ianuarie am găsit facturi pentru 700 metri cubi de apă, în condiţiile în care afară erau minus 20 de grade Celsius, iar fântâna nu funcţiona. Aşa ceva nu se mai poate.”- a explicat indignat Ioan Popa.

El a ţinut să transmită şi un avertisment: „Nu mai furaţi, că vă prind. Poate nu astăzi, nu mâine, dar tot vă prind. Opriţi-vă, oameni buni. Vorbim de noi , de reşiţeni. De toţi. Am găsit garaje la Poliţie făcute ilegal. Le-am demolat, şi când le-am demolat, le-am găsit racordate la apă. Fără contor. Opriţi-vă. Gata. Vreţi să schimbăm oraşul ăsta, păi trebuie să-l schimbăm cu toţii”. – a mai spus primarul Reşiţei. (Daniela Tudor)

Cele mai citite

Related Articles