Un autotren răsturnat dă bătăi de cap poliţiştilor

autotren rasturnat

Un autotren s-a răsturnat ieri pe DN7 Arad-Deva, în dreptul localităţii hunedorene Leşnic, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Române. Circulaţia, care nu intensă în această dimineaţă a fost oprită la ora 8 pe ambele sensuri pentru ridicarea maşinii, dar se preconizează că va reveni la normal în 30-40 de minute.

În data de 24.01.2015, în jurul orei 20, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din judeţul Argeş, care se deplasa pe DN 7, pe raza localităţii Leşnic, a intrat în depăşirea unei autoutilitare, care condusă regulamentar de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din judeţul Vâlcea, pe aceeaşi direcţie de deplasare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat în vârstă de 26 de ani, din judeţul Satu Mare.

În urma accidentului rutier a rezultat avarierea celor trei autovehicule, precum şi rănirea uşoară a pasagerelor din autoturismul care circula din sens opus, fiind vorba despre o tânără în vârstă de 18 ani, din municipiul Deva, şi o femeie în vârstă de 58 de ani, din judeţul Satu Mare. Cele două au fost transportate la Spitalul Judeţean Deva pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: www.mesagerulhunedorean.ro

(Daniel Babun)

 

De același autor

Related Articles