Autorităţile din Moldova Nouă sunt în alertă!

8409

Autorităţile din Ministerul Afacerilor Interne care acţionează în zona Moldova Nouă au fost alertate în jurul prânzului că o persoană s-a înecat în Dunăre. Este vorba de un tânăr de 17 ani care a fost văzut că a intrat în apă, în zona Măceşti.

Pentru scoaterea la suprafaţă a persoanei au fost mobilizate echipaje ale Secţiei de Pompieri Moldova Nouă, poliţişti de frontieră, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi poliţişti.

Se presupune că tânărul înghiţit de apele Dunării este din Moldova Nouă. Până la această oră (14.00) corpul nu a ieşit la suprafaţă. Nu se cunosc nici împrejurările în care s-a produs incidentul.

„Forţe din cadrul Secţiei de Pompieri Moldova Nouă s-au deplasat de urgenţă la locul menţionat pentru a demara căutările persoanei posibil înecate. În sprijinul inspectoratului nostru a venit echipa de scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” a judeţului Mehedinţi. La locul evenimentului, pe lângă echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au venit în sprijin şi forţe din cadrul altor structuri ale MAI : poliţie, poliţie de frontieră, jandarmerie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Semenic, sublocotenent Elena Tarla.

(Sebastian Dragomir)

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.