UPDATE

Necropsia a confirmat că femeia în vârstă de 29 de ani, a fost omorâtă. Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş – Severin efectuează cercetări în vederea identificării autorului. Tânăra locuia în Italia, şi venise în ţară de câteva zile, pentru a petrece Paştele.

Din datele şi probele existente la acest moment rezultă că victimei S.A.C i-a fost suprimată viaţa şi în prezent se fac cercetări în vederea identificării autorului/autorilor faptei penale. Totodată, urmărirea penală are caracter nepublic, astfel că alte date nu pot fi aduse la cunoştinţa opiniei publice, întrucât ar îngreuna ancheta.

***

Cadavrul unei tinere, în vârstă de 29 de ani, a fost descoperit, marți 23 aprilie,  pe un drum forestier, la 3 km ieşire din Reşiţa, spre localitatea Secu.

Tânăra în vârstă de 29 ani, găsită moartă în pădurea de la Secu (Caraş-Severin), se numeşte Anamaria Suru şi locuia în Italia, a transmis Observator.tv.  Aceasta  venise în ţară de câteva zile, pentru a petrece sărbătorile de Paşte. Pe trupul tinerei, anchetatorii au descoperit o lovitură în zona capului, dar şi tăieturi la mâini a mai transmis publicația mai sus citată.

Deocamdată, nu este cunoscută cauza decesului, aceasta urmează a fi stabilită cu ajutorul medicului legist din cadrul Spitalului Judeţean de Urgență din Reșița. Organele de urmărire penală efectuează, în prezent, cercetări pentru lămurirea situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs moartea a precizat  ieri pentru Radio Reșița, procurorul  Andrei Hossu.