[AUDIO][FOTO] Radioul public felicitat de Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela: Placheta de onoare a MAI pentru Daiana Roşca-Cenda, redactor la Radio România Reşiţa

De mai bine de un secol şi jumătate, Ministerul Afacerilor Interne este principalul garant al drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, apărător al ordinii publice şi al proprietăţii publice şi private.

Ca una dintre cele mai importante instituţii guvernamentale care contribuie la apărarea statului de drept, Ministerul Afacerilor Interne are atribuţii atât în domeniul luptei antiinfracţionale, al ordinii, siguranţei şi securităţii naţionale, cât şi în asigurarea de servicii publice pentru cetăţenii români, la standarde europene.

Cu prilejul acestui eveniment, aniversat la 16 iulie 2020, au fost acordate distincții unor angajați care s-au remarcat, prin fapte sau acte deosebite, dar şi unor colaboratori pentru sprijinul constant acordat MAI în îndeplinirea obiectivelor asumate.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, prezent într-o vizită de lucru, joi, 23 iulie la Reşiţa alături de Ministrul mediului, Costel Alexe, a recunoscut meritele radioului public, în păstrarea echidistanţei şi transmiterea corectă către cetăţeni a informaţiilor exact aşa cum sunt primite de la autorităţi. Astfel, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a înmânat, într-un cadru oficial, redactorului Radio România Reşiţa, Daiana Roşca-Cenda, placheta de onoare a MAI.

La primirea înaltei distincţii, Daiana Roşca-Cenda a declarat:

Am primit placheta de onoare a Ministerului Afacerilor Interne cu prilejul zilei MAI pentru sprijinul constant acordat instituţiei la îndeplinirea obiectivelor asumate. Mai exact în perioada stării de alertă şi a stării de urgenţă, m-am ocupat alături de colegii de la Radio România Reşiţa, de absolut tot ce ţine de COVID-19. Consider că am reuşit să redactăm ştirile într-un mod obiectiv, exact aşa cum le-am primit, fără a crea panică şi până la urmă rolul radioului public este de a fi în slujba cetăţeanului şi cred că noi ne-am îndeplinit acest rol cu succes. Acest premiu nu-mi aparţine mie, este o muncă a întregii echipe şi vreau să le mulţumesc colegilor pentru că acest premiu este al nostru al tuturor. Întreaga echipă a avut o contribuţie importantă şi multumesc domnului ministru Vela pentru că a apreciat munca noastră„.

Daiana Roşca-Cenda

Foto: Radio România Reşiţa

De același autor

Related Articles