fara curent

Zeci de reţele de energie electrică din Caraş-Severin au fost afectate de vântul puternic care a cuprins judeţul încă de săptămâna trecută. În mai multe localităţi a fost întrerupt curentul electric pentru perioade mai lungi sau mai scurte. Nemulţumirea consumatorilor a ajuns şi la urechile prefectului Silviu Hurduzeu, care a mărturisit că problema a fost discutată inclusiv în şedinţa Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă.

Reprezentantul Guvernului este, în general, „mulţumit de faptul că SC Enel Banat a avut echipe de intervenţie pe teren, chiar şi în condiţiile în care vântul a suflat cu 60-70 de km/oră, dar numărul echipajelor a fost copleşit de cel al zonelor cu probleme. Numărul mare al avariilor ar trebui să le dea de gândit electricienilor, cu atât mai mult cu cât zilnic au loc întreruperi programate pentru înlocuirea şi modernizarea reţelelor de energie electrică”.

Silviu Hurduzeu:

Conform informaţiilor primite astăzi de la SC Enel Banat, în judeţul Caraş-Severin nu mai sunt localităţi nealimentate cu energie electrică.

(Sebastian Dragomir)