[AUDIO] Ultimatum pentru Alina Stancovici: 60 de zile!

Managerul Spitalului Judeţean din Reşiţa, Alina Stancovici a primit un ultimatum de la preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca pentru a rezolva problemele financiare pe care le are cea mai mare unitate medicală din judeţ.

Romeo Dunca, ne-a declarat astăzi că a luat o hotarâre: “Pentru binele pacientului dar şi pentru rezolvarea problemelor financiare ale Spitalului Judeţean din Reşiţa”. Managerul Alina Stancovici mai are la dispozitie exact 2 luni pentru a face schimbări în cadrul unităţii medicale. Şeful forului judeţean s-a răzgândit şi nu-i va impune managerului Stancovici un plan de măsuri aşa cum anunţase iniţial. Dar dacă nu se va vedea niciun rezultat, dupa cele 60 de zile, Alina Stancovici va fi demisă din functia de manager, susţine Romeo Dunca:

Preşedintele Romeo Dunca o vrea la masa negocierilor pe Alina Stancovici pentru solutionarea acestor probleme, pentru ca pacientii să nu fie afectaţi de problemele spitalului.

Vă reamintim că la sfârşitul lunii martie, Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa a propus demiterea Alinei Stancovici din funcţia de manager, cu 3 voturi pentru şi o abţinere. Principalul motiv al demiterii a fost faptul că Alina Stancovici nu a respectat graficul de eşalonare a datoriilor, grafic stipulat şi în contractul de management. Spitalul de Urgenţă Reşita este singurul judeţean din ţară care are arierate ce depăşesc 15 milioene de lei.

De același autor

Related Articles