[AUDIO] Traficul rutier pe DN 57, în zona localităţii Berzasca NU va fi reluat prea curând!

Prefectul judeţului Caraş-Severin, Ioan Dragomir este sceptic în ceea ce priveşte realizarea lucrărilor de consolidare a versanţilor şi redarea în siguranţă a circulaţiei în Clisura Dunării pe tronsonul Berzasca în urma dislocărilor de fragmente stâncoase şi blocarea traficului rutier pe DN 57 înspre Orşova:

Am fost până acolo, e cam neclar, este o firmă care desfășoară lucrări de consolidare, de refacere a versantului. Voi încerca să ajung până la Timișoara să discut cu doamna director general de la Drumurile Naționale. Chiar aș vrea să văd și cum arată proiectul care se află în derulare. E complicat acolo, erau sus, pe vârfuri, doi alpiniști care încercau cu niște instrumente, așa să disloce, să vadă exact fisurile care sunt în stâncă, în ideea de a putea efectua niște dislocări pe bază de împușcături. N-am nicio garanție că se vor termina lucrările până în 15 februarie aşa cum a fost anunţat iniţial. E o problemă acolo, voi discuta“.

Până la ridicarea restricţiilor, circulaţia pe traseul Orşova – Moldova Nouă şi retur se desfăşoară cu ocolire prin Bozovici şi Oraviţa.

De același autor

Related Articles