[AUDIO] Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș are o nouă organigramă

Proaspăt câștigător al concursului pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Caransebeș, Adrian Dumbravă a fost prezent în ședința Consiliului Local cu o prezentare a activității unității sanitare, dar și pentru a-i convinge pe aleșii locali să voteze noua organigramă.

Nu este o organigramă sau un plan făcut de Dumbravă pentru Dumbravă. Sunt venit aici cu pasiune, cu dorință de a schimba lucrurile în bine, le-a declarat managerul Spitalului Municipal Caransebeș, Adrian Dumbravă, consilierilor locali.

Când am venit am găsit o organigramă, dar în timp am descoperit că între noi și dvs, ca și ordonator principal de credite, există niște diferențe majore. Noi lucrăm după o organigramă și la dvs. este altă organigramă. La momentul acesta, în realitate. noi am pus în practică organigrama avizată de Ministerul Sănătății. Deci, la momentul acesta noi suntem un pic ilegali pentru că unele compartimente funcționează fără avizul dvs. Ceea ce eu vreau să fac este să punem în legalitate.

Avem două variante. Unu, să renunțăm la organigrama avizată de Ministerul Sănătății și eu să mă duc cu plecăciune si să spun: ați făcut o greșeală. Revenim la forma inițială, închidem Ambulatoriul, reînființăm secția Oftalmologie, printre altele. Sau îndreptăm lucrurile acestea, luăm acum decizia și făcând organigrama cu ceea ce este în realitate și cu ceea ce dorim în continuare.

Aprobarea actualei organigrame nu înseamnă și implementarea ei imediată. Noi creăm niște posturi, dar nu le ocupăm imediat. Vom vedea dacă este nevoie de ele.

După mai mult de două ore de dezbateri, noua organigramă a fost votată de 15 dintre consilierii locali prezenți. Cei doi consilieri USR s-au abținut de la vot.

Conform noii organigrame, numărul posturilor la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș a crescut la 588, față de 549 câte erau până acum.

De același autor

Related Articles