[AUDIO] Skirt Bike Reşiţa 2021 – feminitate și flori pe biciclete astăzi, în ziua de Florii!

O nouă ediție a evenimentului ”Skirt Bike” va avea loc astăzi la Reșița. Doamnele și domnișoarele sunt invitate să-și împodobească bicicletele cu flori, să-și ia rochițe și fustițe și să participe la parada ”fetelor” pe biciclete. Evenimentul este organizat de Primăria Reșița chiar în ziua de Florii, astăzi, 25 aprilie, de la ora 17.00.

Una dintre organizatoare, Oana Borza ne-a oferit detalii:

”Profităm de vremea bună și în cadrul amplului eveniment ”Spring time”, organizat de Primăria Reșița, ne vom reuni la o nouă ediție ”Skirt Bike”. De Florii ne vom împodobi bicicletele cu flori și ne vom pregăti rochițele și fustițele de paradă. Oricine poate participa, important este să fie voie bună, avem și o tragere la sorți cu premii interesante, iar vremea se anunță foarte bună. Pot participa și copiii, dar ei trebuie însoțiți pe traseu de un membru al familiei. Plecarea va fi din centrul civic, la ora 17.00, dar noi trebuie să ne reunim de la ora 16.30, pentru ca fiecare participantă să beneficieze de număr de concurs, pe care ulterior îl va folosi la tombolă. 

Plimbarea pe bicicletă se va face duminică, 25 aprilie din centrul orașului până în zona Kaufkand și retur. Vor fi și câteva opriri pe traseu, unde participantele vor avea parte de anumite suprize. Tragerea la sorți va avea loc, la întoarcere, în centrul civic.”

Parada ”Skirt Bike 2021” va începe de la ora 17.00 din centrul municipiului și se va încheia cu o tombolă cu premii atrăgătoare, tot în centrul orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.