[AUDIO] Sanitas Reșița cere edililor Dunca și Popa nominalizări

În urma declaraţiilor făcute de primarul Ioan Popa şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Rome Dunca, Federaţia Sanitas din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa ia atitudine şi le cere acestora să-i nominalizeze concret pe cei care nu-şi fac treaba şi care nu-și respectă programul de muncă. Reprezentantul Sanitas în cadrul spitalului, Maria Galescu susţine că dacă se confirmă şi sunt astfel de cazuri, conducerea unităţii medicale va lua măsuri:

Poate sunt cazuri izolate, dar care trebuie nominalizate, nu trebuie băgați toți colegii mei, care își fac treaba, în aceeași oală cu ceilați care poate unu, doi, nu-și respectă programul.

Vă reamintim că deși au salarii mari, Romeo Dunca susține ca angajații unitații medicale nu-și respectă programul de muncă:

Oamenii trebuie să stea la serviciu pentru banii aceștia, și am cerut sa se implementeze un sistem de control al accesului, în așa fel încât omul, daca este plătit să stea 8 ore la serviciu, să ne asigurăm ca stă aceste 8 ore”.

Și primarul Ioan Popa are informații ca sunt cadre medicale care vin la spital și după 2-3 ore pleacă acasă:

Medicii, asistentele și infirmierele din România câștiga enorm de mult. Au obligația sa vină la lucru la o ora și sa plece la o altă oră. Am informații că se pleacă din spital și la ora 11.30-12.30.

În legătură cu acest subiect directorul medical, Cosmin Librimir, dă asigurări că asistentele și infirmierele nu pot să tragă chiulul, pentru că trebuie să fie prezente la schimbul de tură, însă nu poate să susțină același lucru și despre medici, dar va face verificări.

Sursa foto: arhiva RRR

De același autor

Related Articles