[AUDIO] S-au închis centrele de vaccinare anti COVID în Caraş-Severin. Ce se întâmplă cu tichetele valorice?

Cele 5 unităţi de vaccinare din Caraş Severin s-au închis în data de 1 mai, cei care nu s-au imunizat împotriva Covid-19, o pot face din luna mai exclusiv în cabinetele medicilor de familie.

Tichetele valorice care nu au fost repartizate persoanelor care s-au vaccinat anti COVID vor fi preluate de Direcţia de Sănătate Publică. Astfel, cei care nu au intrat în posesia bonurilor de masă le pot ridica de la sediul DSP din municipiul Reşiţa, ne-a declarat şeful DSP, Dănilă Miloş:

Românii care s-au vaccinat anti-COVID-19 începând cu 31 august 2021 pot primi vouchere în valoare de 100 de lei. Tichetele se acordă sub forma a 5 tichete de masă în valoare de 20 de lei fiecare. Conform legii, românii care fac acum doza 3 de vaccin, aşadar au facut primele doua doze în urma cu cel puţin 6 luni, înainte de apariţia Ordinului, NU pot beneficia de aceste vouchere.

Vaccinurile anti COVID vor fi păstrate în depozitul Direcţiei de Sănătate Publică şi vor fi eliberate medicilor de familie la cerere, în funcţie de numărul de solicitări.

De același autor

Related Articles