[AUDIO] S-a votat din nou demiterea Alinei Stancovici din funcţia de manager. Ce decizia a luat acum Romeo Dunca?

Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa a votat astăzi în unanimitate demiterea Alinei Stancovici din funcţia de manager al celui mai important spital din Caraş-Severin. Decizia va fi înaintată Consiliului Judeţean, cel care va avea ultimul cuvânt.

Cei 4 membrii ai Consiliului de Administratie au propus pentru a 2-a oară de la începutul anului excluderea Alinei Stancovici de la conducerea Spitalului Judeţean din Reşiţa. Au luat această decizie, pentru că în ultimele două luni arieratele au crescut cu 2 milioane, ajungând la 17 milioane de lei. Alina Stancovici nu a reusit să îndeplinească condiţiile stipulate în contractul de management, susţine preşedintele Consiliului de Administratie, medicul Paul Purea:

Acum decizia stă din nou în pixul preşedintelui forului judeţean, Romeo Dunca. Acesta a declarat pentru Radio România Reşiţa că a venit timpul ca Alina Stancovici să plece iar Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa să aibă un nou manager:

Alina Stancovici nu a participat la şedinta Consiliului de Administraţie şi nici nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi un punct de vedere în legătură cu acest subiect. Din cadrul corpului de conducere au fost prezenţi directorul medical Gheorghe Beg şi directorul de îngrijiri medicale, Dana Tulbure.

Medicul Beg a luat atitudine în această şedinţă punând pe tapet mai multe probleme pe care le are acest spital. Beg s-a arătat nemulţumit de demiterea Alinei Stancovici din funcţia de manager criticând aspru această decizie, argumentând că trebuie depolitizat acest spital deoarece a ajuns în acestă situaţie nu din cauza managementului defectuos ci din cauza politicienilor.

Romeo Dunca nu a ales încă o persoană care să ocupe această funcţie importantă ca interimar pentru următoarele 6 luni, însă va veni în scurt timp şi cu o soluţie, ne-a garantat preşedintele Consiliului Judeţean.

De același autor

Related Articles