[AUDIO] S-a redeschis laboratorul Anaman Medical din Reșița. În 2023 vine în întâmpinarea pacienților cu un spațiu complet renovat

Orice persoană care ţine la sănătatea sa trebuie să facă cel puţin o dată pe an un set de investigații. Laboratorul Anaman Medical din Reșița vine în sprijinul cărășenilor cu servicii complexe. Cei interesați pot beneficia gratuit de analize cu trimitere de la medicul de familie sau contra cost. Unitatea medicală se afllă la parterul policlinicii din centrul municipiului, peste drum de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. În acest an, Anaman Medical invită cetățenii într-un spatiu primitor, complet renovat cu aparatură de laborator de ultimă generație. Cu detalii directorul economic Anaman Medical, Ramona Văran:

Am avut închis o perioadă de aproximativ o lună de zile pentru lucrări de renovare, din dorința noastră de a oferi tot ce este mai bun pacienților noștri. Am redeschis porțile începând din 9 ianuarie cu o imagine nouă pentru pacienții noștri. Vrem să se simtă cât mai relaxați, cât mai confortabil atunci când vin la analize și nu numai, să fim tot timpul aproape de ei. Am vrut să fie cât mai luminos posibil, cât mai cald, între ghilimele zic pentru pacienții noștri și asta ne dorim, nu numai aici ci la toate punctele noastre de recoltare din județul Caraș-Severin. Programul nostru este de luni până vineri de la ora 8.00 la ora 13.00 recoltăm de la ora 8.00 la ora 10:30 apoi eliberăm rezultate și program administrativ. Programări se fac la numerele de telefon afișate.

Momentan facem programări pentru luna martie dar dacă vom primi plafon suplimentar, pacienții programați în luna martie vor fi preluați în februarie. Noi avem contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate, servim pe gratuitate, în baza biletului de trimitere, asigurații Casei Naționale și asigurații Casei Opsnaj, iar contra cost avem o colaborare cu un laborator din București, deci facem tot felul de analize, orice au nevoie pacienții noștri”.

Anaman Medical a fost înfiintat în octombrie 2003 în urma unui proiect de ajutorare a populatiei de pe Valea Bistrei, neexistând în acel an, un alt laborator în zonă care să ofere pacienților gratuități în efectuarea analizelor medicale. Oferta Laboratorului Anaman cuprinde o gama variată de analize în domeniile: Hematologie, Biochimie, Imunologie, Microbiologie, Alergologie si Citologie.

Activitatea laboratorului acoperă o mare parte din judeţul Caraş-Severin. Anaman Medical având puncte de lucru în Reșița, Oţelu-Roşu, Caransebeş, Herculane, Mehadia, Slatina – Timiş.

Serviciile medicale oferite de Anaman se caracterizează prin promptitudine, profesionalism și respect față de pacient.

Cei interesați se pot programa pentru analize la numerele de telefon: 0727.506.465 0355.429.529 0755.120.277

Cele mai citite

Related Articles