[AUDIO] Rectificare bugetară pentru drumuri județene

Județul Caraș-Severin a primit, în urma rectificării bugetului de stat, peste 3,44 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor județene și comunale.

La sediul Consiliului Județean a avut loc o dezbatere cu primarii pentru a găsi soluții de repartizare. Este o sumă relativ mică și nu ar avea eficacitate să se împartă între Primării, pentru mici porțiuni de drumuri comunale, a declarat directorul economic, Horia Irimia, prezent la ședință.

Directorul general interimar al Direciei Economice din Consiliul Județean a reamintit faptul că și în timpul mandatelor trecute majoritatea sumelor au fost alocate pentru drumuri județene.

Ședința a fost condusă de vicepreședintele Consiliului Județean, Ovidiu Rădoi, iar la întâlnirea cu primarii a fost prezent și administratorul public Andrei Ungur.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua, Poate acum reusiti sa reabilitati drumurie de pe Raul Lung si Raul Alb ce duc turistii spre zimbrii. Este vorba despre drumurile de la Fenes spre Muntele Tarcu. Fiecare au doar cativa km de reabilitare. Este chiar asa de greu sa faceti ca aceasta zona montana superba sa fie cunoscuta. Multumesc !

  2. Rusine imensa !

    Sa va fie rusine ca nu sustineti primarii care muncesc intra-adevar pentru localitatile acestui judet si ati considerat ca nu merita sa le alocati bani pentru refacerea drumurilor. Ar trebui sa declare presei despre proprii colegi care nu apreciaza efortul si munca atator mandate muncite si castigate in urma promisiunilor indeplinite. Denota ca dumneavoastra nu va meritati locul in fruntea judetului .

Comments are closed.

De același autor

Related Articles